Noutati

si articole
Aventură pe două roți pentru familiile cu copii

Aventură pe două roți pentru familiile cu copii

În data de 7 septembrie a avut loc un nou eveniment de aventură destinat iubitorilor de pedale și mișcare în mijlocul naturii nealterate.  

CYCLE for FUN – Belogradchik Family Tour a însemnat o aventură pe două roți destinată familiilor cu copii, într-un cadru natural mirific, în zona Belogradchik din Bulgaria, unde ne-am plimbat pe un traseu minunat, în care am descoperit unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

Belogradchik este renumit pentru peisajul format din stânci erodate de vânt și precipitații, formate acum 230 de milioane de ani. Considerate unele dintre Minunile Naturale ale Lumii, stâncile ocupă o suprafață de 598,7 ha și se întind pe o lungime de 30 km. Acestea au o înălțime ce variază între 230 și 620 m față de nivelul mării.
Locuitorii din Belogradchik au dat nume stâncilor cu „forme speciale” spre exemplu: Adam și Eva, Leul, Călugărul, Călărețul, Ursul etc..

Evenimentul de ciclism on-road s-a derulat în aceleași condiții precum celelalte aventuri Cycle for Fun, și anume cu număr limitat de participanți, principiul de înscriere online, pe acest site, fiind „primul venit, primul servit” și desigur fără costuri de înscriere..

UE RO GOV INTERREG