Noutati

si articole
CYCLE for FUN

CYCLE for FUN

CYCLE for FUN este denumirea sub egida căreia în anul 2019 vom organiza o serie de evenimente de ciclism în aria transfrontalieră româno-bulgară în cadrul proiectului „Danube on 2 wheels”, finanțat prin programul INTERREG V-A.

Evenimentele au ca obiectiv promovarea turistică a zonei de graniță româno-bulgare, prin ciclism. Acestea vor fi destinate tuturor iubitorilor de natură și mișcare în aer liber, de la persoane cu dizabilități la familii cu copii și de la amatori la cicliști profesioniști.

Toate evenimentele se vor derula pe diferite tipuri de trasee cicloturistice, atât on-road, cât și off-road, care au fost identificate în prealabil printr-un studiu și care sunt promovate pe pagina web a proiectului www.danubeon2wheels.eu, precum și pe aplicația mobilă Danube on 2 wheels, dezvoltate pentru a atrage într-un număr cât mai mare turiști activi în zona transfrontalieră.

Evenimentele CYCLE for FUN nu au costuri de participare și nu sunt competiții! 

Prin dezvoltarea acestora ne propunem să sprijinim un stil de viață energic și să promovăm ciclismul ca mod sănătos și ecologic de petrecere a timpului liber într-un mod activ, în mijlocul naturii, în locuri atractive din punct de vedere turistic în regiunea de graniță româno-bulgară.

Urmăriți website-ul proiectului www.danubeon2wheels.eu, precum și paginile noastre pe rețelele de socializare pentru a afla când și unde va avea loc aventura pe 2 roți – Facebook & Instagram - @DanubeOn2Wheels.

UE RO GOV INTERREG