Noutati

si articole
Cycle for Fun - Family Tour - eveniment de celebrare a Copilăriei!

Cycle for Fun - Family Tour - eveniment de celebrare a Copilăriei!

Activitate în aer liber pentru întreaga familie!

În weekend-ul 31 mai - 2 iunie am celebrat, cum se cuvine, COPILĂRIA, prin plimbări cu bicicleta și multe jocuri interactive și sportive în aer liber!
Cu mic, cu mare, ne-am strâns pentru a da startul evenimentului de ciclism - Family Lake Tour! 3 zile pe bicicletă împreună cu familia, pe malul lacului Techirghiol și pe faleza Mării Negre. Ne-am bucurat de vremea buna și de mișcare în aer liber. De asemenea, am avut parte de surprize și multiple activități recreative și super distractive pentru cei mici

Obiectivul nostru a fost ca, alături de prichindei, noi, cu toții, să redescoperim copilul din noi, prin distracție de calitate, energie cât cuprinde și relaxare cât să ne încărcăm bateriile pentru o săptămână (minim 😉).

Cycle for Fun este despre mișcare, distracție, adrenalină, energie, timp frumos petrecut alături de oameni deosebiți și multă voie bună. 
În plus, prin acest tip de evenimente de ciclism ne dorim să inspirăm și să încurajăm practicarea sportului în familie, precum și să promovăm bicicleta ca mijloc de transport alternativ.

 

UE RO GOV INTERREG