Noutati

si articole
CYCLE for FUN – Techirghiol Road Tour - traseu special creat pentru iubitorii de mișcare în aer liber și natură

CYCLE for FUN – Techirghiol Road Tour - traseu special creat pentru iubitorii de mișcare în aer liber și natură

CYCLE for FUN – Techirghiol Road Tour a reprezentat un traseu de asfalt creat special pentru iubitorii de mișcare în aer liber, natură și, mai ales, păsări!

Am petrecut sfârșitul de săptămână într-un mod activ și distractiv! Locațiile unde am pedalat au fost: malul Lacului Techirghiol, faleza Mării Negre și către cetatea Histria. În perioada 31 mai - 2 iunie am avut parte de experiențe și peisaje inedite, o adevărată sesiune de birdwatching și reîncărcarea bateriilor, alimentându-ne cu energie pozitivă direct de la natură.

Traseul pe malul lacului, pe care l-am parcurs pe bicicletă a reprezentat modalitatea ideală de a explora frumusețea locului, astfel am putut simți cu toții, cu adevărat, natura și drumeția. Pe traseul cicloturistic ne-am strâns o gașcă frumoasă care are valori comune și împărtășește aceleași stil și dorință de explorare a naturii și relaxare activă, prin pedalat.

Din motive obiective, datorate evenimentelor locale ce au avut loc sâmbătă, 1 iunie, pe faleza lacului Techirghiol, evenimentul principal Cycle for Fun - Techirghiol Road Tour a fost mutat a doua zi, duminică, 2 iunie, când am dat startul aventurii pe 2 roți. 

 

UE RO GOV INTERREG