Noutati

si articole
DANUBEMAN, първото състезание по триатлон, което ще се проведе в Кълъраш

DANUBEMAN, първото състезание по триатлон, което ще се проведе в Кълъраш

Зад всяка необикновена идея винаги стоят необикновени хора - Себастиан Гиока, посланик на добрите дела, поставя Кълъраш на картата на състезанията по триатлон

 

DanubeMan е състезание по триатлон, което ще стартира тази година на 27 май и предлага на любителите 4 вида състезания: суперспринт, спринт, олимпийски и половин спорт.

Състезанието, което ще се проведе за първи път в Кълъраш, е организирано от Sebastian Laurentiu Ghioca.

Научете по-долу подробности за това премиерно състезание в града на брега на Борча директно от организатора, Себи Гиока, посланика на добрите дела от Кълъраш.

Мога да ви кажа, че това е една моя мечта, която почти се сбъдна. На 27 май ще се проведе DanubeMan в Кълъраш и е състезание, което е част от Националната федерация по триатлон. То е адресирано до всички спортисти, регистрирани или аматьори, ще дойдат кадети, няколко възрастови категории и наградите ще бъдат съизмерими.

Надяваме се времето да е наред, тъй като температурата на водата е много важна.

Първият старт ще бъде в 7 сутринта, като движението ще бъде затворено по целия път DN3.

Бегачите ще бъдат изненадани приятно, тъй като маршрутът включва и зоологическата градина в Кълъраш.

Сайтът www.danubeman.ro работи повече от месец, а регистрациите започнаха на 5 декември и ще приключат на 20 май.

Въпреки че този конкурс ще се проведе след няколко месеца, фланелките за участие вече са готови.

Условията за участие са: да са признати за годни по медицински показания, а за непълнолетни - удостоверение от родителите, че са съгласни детето да участва в триатлона.

(…) Моите очаквания за това събитие са, че на старта ще има около 300 - 350 човека.

Приканвам всички състезатели на старта да се осмелят повече, защото ще си върнат една десета, а удовлетворението ще бъде на ниво. Със сигурност голяма част от шампионите ще присъстват на СТАРТ и ще се види какво значи екстремни усилия.

На уебсайта DanubeMan.ro има раздел, посветен на деца в нужда, и искам да съобщя, че както участниците, така и тези, които посещават сайта, могат да даряват в подкрепа на деца в нужда. Можете да дарите чрез обикновен SMS или чрез банков превод към сметка, която е на страницата на уебсайта., каза Себастиан Гиока.

 

Интервю, проведено от Canal SUD

 

UE RO GOV INTERREG