Noutati

si articole
Pasiunea pentru plimbările cu bicicleta, dincolo de vremea nefavorabilă

Pasiunea pentru plimbările cu bicicleta, dincolo de vremea nefavorabilă

Se spune că realitatea poate fi diferită pentru mai mulți indivizi... depinde doar de perspectiva din care o privești.

Perspectiva din care priveşti îţi formează percepţia, iar percepţia îţi formează experienţa în relaţia cu elementul (evenimentul) perceput.

Ceea ce se traduce în faptul că inevitabil, fiecare dintre noi gândim și etichetăm în mod diferit același eveniment.

Unul dintre citatele noastre preferate când vine vorba de plimbările pe două roți, indiferent de vreme, este cel al lui Bob Marley, care dovedește că realitatea nu este altceva decât produsul percepției - Unii oameni simt ploaia, alții doar se udă.

Dar pentru a ne asigura că ne luăm doza de energie, relaxare, deconectare (și orice alte beneficii date de pedalat) avem nevoie să ne asigurăm o serie de condiții minime de confort.

Cei de la BicicletaPegas.ro ne confirmă faptul că nu există vreme nepotrivită pentru mersul pe bicicletă, există doar echipament neadecvat. Și ăsta este un adevăr incontestabil! De ce? Îți vom explica în rândurile ce urmează.

Mersul pe bicicletă atunci când plouă este asociat, adeseori, în mod greșit cu o corvoadă ce în final te face să nu mai ieși din casă pe două roți.

Te gândești că te stropești? Umezeala nu este cel mai bun prieten al tău? Te gândești că te vei murdări... că îți vei murdări bicicleta?

Toate acestea sunt niște mituri-ancore pe care dorim să ți le demontăm sau, cel puțin, vrem să îți arătăm câteva mici secrete dezvăluite din experiența celor de la BicicletePegas.ro, care, în final, îți vor transforma mersul pe ploaie într-o adevărată plăcere.

Învață de la profesioniști Cum să mergi pe bicicletă atunci când plouă în articolul publicat de BicicletaPegas.ro de aici.

UE RO GOV INTERREG