Noutati

si articole
Tură de aventură cu biclele pe traseul Călărași – lacul Bugeac

Tură de aventură cu biclele pe traseul Călărași – lacul Bugeac

Îți propunem o nouă tură inedită cu biclele marca „Danube on 2 Wheels”!

Hai cu noi sâmbătă, 26 septembrie, pe unul dintre traseele cicloturistice devenite deja tradiție pentru pasionații sportului pe două roți - Călărași - lacul Bugeac.

Promitem o plimbare de câteva ore, pe biciclete, prin care descoperim și redescoperim una dintre cele mai îndrăgite zone cicloturistice ale României - Dobrogea, pentru a ajunge pe malul lacului Bugeac, cel mai sudic liman fluviatil din România, aflat în comuna Ostrov, județul Constanța.

Dincolo de scopul general de promovare turistică a obiectivelor naturale și istorice ale regiunii transfrontaliere, aventura pe două roți reprezintă un mix de sănătate pentru trup și suflet, un „marș” împotriva poluării și, nu în ultimul rând, o plăcere personală sublimă!

Așa cum v-am obișnuit deja, sâmbătă dimineața, începând cu ora 8:30, strângem gașca la Centrul turistic „Danube on 2 Wheels” din B-dul Republicii, nr. 50B (sediul AISSER Călărași) și plecăm pe bicle spre dealurile Dobrogei către lacul Bugeac.

Dacă ești interesat, te așteptăm cu mare drag!

În caz că nu ai bicicletă, nu-ți face griji! Avem noi una pentru tine!

Scrie-ne în privat până vineri, la ora 14:00, să îți rezervăm echipamentul necesar.

ATENȚIE! Grăbește-te! Avem un număr limitat de biciclete, pe care le putem pune la dispoziția doritorilor!

A! Și nu uita! Aventura este GRATIS!

 

PS: Mulți cicliști pe care i-am cunoscut la ediția din 2019 CYCLE for FUN vorbesc despre traseul Călărași - lacul Bugeac că este o tură pe care trebuie să o faci măcar o dată în viață. Iar dacă îți place, neaparat să o repeți, așa cum fac unii dintre participanții prezenți la ediția de anul trecut, care și-au exprimat deja dorința de a nu lipsi nici în acest weekend.

 

DETALII TRASEU

Tura de aventură o facem strict cu scopul de a promova traseul cicloturistic de pe dealurile dobrogene, prin care te invităm să evadăm împreună din rutina zilnică, departe de aglomerația urbană.

Tip traseu: on-road | off-road (Călărași – Chiciu – Ostrov – lacul Bugeac | tur – retur)

Durată aventură: 6h

Distanță parcursă: 70 – 80 km

Grad dificultate: mediu

Interval orar aventură: 8:30 – 14:30

UE RO GOV INTERREG