Noutati

si articole
Tura MTB pe malul lacului Techirghiol

Tura MTB pe malul lacului Techirghiol

Weekend plin de aventură și distracție cât cuprinde pe malul lacului Techirghiol, alături de oameni frumoși, pasionați de un stil de viață sănătos și activ.

Aventura pe 2 roți s-a desfășurat în perioada 10 - 12 mai, într-un cadru natural unic, pe malul celui mai mare lac salin din România. 

Fiind o arie protejată (încadrată în bioregiune geografică stepică și pontică), am avut parte de o adevărată sesiune de birdwatching - un spectacol unic într-o zonă naturală ce asigură condiții de hrană, cuibărit și viețuire pentru mai multe specii de păsări migratoare. Este cel mai întins lac salin din România, cu lungimea de 7.500 m, adâncimea de maximum 9 metri și salinitatea de peste 90 g/l.

Mulțumim Primăriei orașului Techirghiol și Clubului Nautic Român, pentru sprijinul necondiționat oferit în organizarea evenimentului și, nu în ultimul rând, pentru implicarea activă în dezvoltarea continuă a turismului în stațiunea balneară Techirghiol.

Nu uitați dacă vreți să luați parte la aventura Cycle for Fun, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți o cerere prin înscrierea în secțiunea dedicată evenimentelor de ciclism - https://www.danubeon2wheels.eu/evenimente

UE RO GOV INTERREG