Cycling Adventure in CBC area - Family Adventures

Odată cu deschiderea Centrului turistic „Danube on 2 Wheels”, am lansat pachetul turistic „Cycling Adventure in CBC area”, oferit celor aventuroși, amatori de mișcare în aer liber, în mijlocul naturii nealterate din zona transfrontalieră româno-bulgară, de-a lungul fluviului-rege Dunărea!

Pachetul turistic „Cycling Adventure in CBC area”, dezvoltat exclusiv pentru perioada de sustenabilitate a proiectului „Danube on 2 Wheels” este despre mișcare, distracție, adrenalină, energie, timp frumos petrecut alături de oameni deosebiți și multă voie bună. În plus, prin acest tip de aventuri de ciclism ne dorim să inspirăm și să încurajăm practicarea sportului în familie, precum și să promovăm bicicleta ca mijloc de transport alternativ.

Pornind de la dorința de a promova malurile verzi ale Dunării și a face cunoscut patrimoniul cultural și natural al zonelor de la nord și sud de Dunăre, Asociația AISSER, în calitate de lider de proiect, dorește să valorifice această oportunitate în perioada de sustenabilitate, prin propunerea unui pachet turistic, accesibil și ecologic, ce constă în trasee cicloturistice on-road și off-road, destinate tuturor celor care vor să descopere regiunea transfrontalieră româno-bulgară.

Prin pachetul de aventură dorim să promovăm turismul verde, prin explorarea, la pedale, a celor mai frumoase zone din aria transfrontalieră, pe trasee de ciclism identificate în arii pitorești, în inima naturii, ce ascund o bogăție naturală uluitoare de-a lungul Dunării. Pentru aceste aventuri, punem la dispoziția celor interesați biciclete și echipament tehnic și de siguranță, cu titlu gratuit, ce poate fi utilizat atât de către cicliști profesioniști, cât și amatori de mișcare în aer liber, familii cu copii și persoane cu dizabilități.

Reamintim că „Cycling Adventure in CBC area” este un pachet turistic dezvoltat în perioada de sustenabilitate a proiectului „Danube on 2 Wheels”, cofinanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională, în cadrul programului INTERREG V-A România – Bulgaria.

Mai multe detalii despre acest proiect puteți afla @ Danubeon2wheels.eu & Facebook/DanubeOn2Wheels & Instagram/DanubeOn2Wheels.

UE RO GOV INTERREG