AISSER

Misiunea AISSER este de a reduce disparitatile de dezvoltare economica si sociala dintre Romania si celelalte state membre ale Uniunii Europene, prin initierea de actiuni pentru: dezvoltarea infrastructurii de baza la standarde europene, cresterea competitivitatii pe termen lung a economiei romanesti, de a dezvolta o utilizare mai eficientă a capitalului uman din România, unei capacități administrative eficiente consolidarea si promovarea dezvoltarii teritoriale echilibrate.

Perspectiva AISSER reflecta o societate echilibrata si dinamica concentrata pe dezvoltarea durabila si promovarea egalitatii de sanse. Activitatea este ghidata de valori puternice, cum ar fi responsabilitatea, actiune si implicare, respect si demnitate, sprijin pentru societate, cooperare si parteneriat.

AISSER Calarasi are urmatoarele obiective:

  1. Promovarea voluntariatului, stimularea asociativitatii tinerilor;
  2. Promovarea, sustinerea si recompensarea tinerelor talente;
  3. Promovarea cunoasterii culturii si traditiilor nationale;
  4. Informare si educare cu privire la valorile nationale si internationale, protectia mediului si incurajarea sportului si turismului pentru tineri;
  5. Dezvoltarea si diversificarea ofertei de servicii si programe pentru tineret, formarea tinerilor in spiritul valorilor si principiilor Uniunii Europene .

Contact
Adresa: Bd-ul Republicii, Nr 50B, Calarasi, Romania
Email: office@aisser.ro
Telefon: +40 371 015145
Fax: +40 242 316141

UE RO GOV INTERREG