Centrul Turistic „Danube on 2 Wheels” (Asociația „Sport for you and me – Sports Club Canoeing” - Belogradchik)

Descoperă unicitatea și diversitatea destinației de ecoturism pe malul apelor curgătoare ale Dunării, într-o plimbare cu bicicleta!

Dacă îți place să te plimbi, să descoperi locuri noi, să vezi lumea dintr-o perspectivă total diferită față de (e)ternele oferte convenționale turistice, dacă îți place frumosul nealterat, într-o continuă schimbare și mereu spectaculos, dat de natură, dacă vrei să cunoști oameni noi, dacă vrei să vizitezi malurile Dunării într-o manieră inedită, atunci să te alături aventurii noastre cu bicicleta este una dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-ai putea face în viață, pentru sufletul și mintea ta!

Te invităm să explorezi unele dintre cele mai frumoase trasee de bicicletă propuse de noi, unde vei descoperi peisaje fascinante, cu o biodiversitate excepţională, unde sălășluiesc unele dintre cele mai spectaculoase obiective turistice naturale, istorice și culturale.

Pentru toți turiștii aventurieri, amatori de mișcare în aer liber și iubitori de natură nealterată, am deschis Centrul Turistic „Danube on 2 Wheels” la Belogradchik (Vidin), aflat în clădirea Sălii Sportive.

Dacă vrei să descoperi unele dintre cele mai frumoase trasee cicloturistice aflate pe malul Dunării, să explorezi tărâmurile aflate în zona de nord a Bulgariei, încărcate de istorie, cultură și civilizație fascinante, te invităm să ne calci pragul Centrului turistic.

Te așteptăm să ne contactezi pentru a afla detalii despre proiectul nostru și să stabilim împreună unde mergem în următoarea aventură în natură – Cycling Adventure in CBC area –, utilizând biciclete de șosea sau off-road și echipament de siguranță.

Pachetul turistic oferit gratuit înseamnă trasee cicloturistice, informații despre obiectivele turistice aflate în zona aleasă a fi străbătută, echipamente gratuite la dispoziție pentru aventura în natură și o echipă organizatoare, care va coordona grupul de turiști în condiții de siguranță pe traseu.

 

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de pachetul turistic Cycling Adventure in CBC area ?
  • înscrierea la acest pachet turistic este GRATUITĂ
  • înscrierea se face exclusiv telefonic/email (vezi secțiunea Contact de mai jos)
  • înscrierea/ pachet turistic se face în limita locurilor disponibile
  • detaliile legate de aventura în natură vor fi stabilite împreună cu Organizatorul

OBS.: În total sunt disponibile 20 de locuri/ pachet turistic.

Procesul de înscriere este următorul: se anunță intenția de participare la aventura în natură; se comunică datele de contact; după strângerea numărului limită de participanți, Organizatorul stabilește o dată/perioadă și traseul, ce vof fi comunicate participanților; în măsura în care toți turiștii care și-au manifestat intenția de a beneficia de pachetul turistic sunt de acord cu propunerile înaintate de către Organizator, se stabilesc ultimele detalii și se prezintă Regulamentul pentru plecarea în aventură.

 

Locul de întâlnire în ziua plecării în aventura în natură:

În ziua plecării, locul de întâlnire va fi Centrul Turistic, unde toți turiștii vor prezenta cărțile de identitate, vor semna o serie de documente pentru validarea înscrierii (Declarația pe propria răspundere în caz de accident, Lista de participare, Procesul-verbal de predare – primire echipament) și vor participa la o scurtă ședință tehnică, în care vor fi prezentate traseul, câteva detalii și particularități despre acesta, precum și Regulamentul de participare.

La întoarcere, întregul echipament utilizat de turiști va fi predat Organizatorului la Centrul turistic, conform datelor stabilite în prealabil cu acesta.

 

ATENȚIE: Pachetul turistic Cycling Adventure in CBC area este destinat exclusiv persoanelor care știu să meargă pe bicicletă (inclusiv părinți/tutori care știu să meargă pe bicicletă și își asumă responsabilitatea pentru copiii care îi însoțesc).

Orice accident în care sunt implicați participanții, survenit pe durata și parcursul traseului, din nerespectarea regulilor Organizatorului și a celor de conduită civică, va fi în responsabilitatea celor implicați în accident.

Participanții sunt responsabili pentru participarea la aventură, Organizatorul nu își asumă niciun fel de obligație în cazul în care vreunul dintre aceștia se rănește sau se accidentează sau alte consecințe ce pot apărea din cauza participării.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate pe traseu în timpul aventurii.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica locația de derulare a aventurii în orice moment, cu obligativitatea de a anunța modificările în prealabil.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula/amâna aventura programată în cazuri excepționale, cu condiția ca toți participanții să fie anunțați în prealabil. În cazul unor condiții meteorologice nefavorabile sau/și alte condiții speciale, Organizatorul își rezervă dreptul de a opri aventura sau de a modifica barierele orare. În caz de forță majoră se înțeleg evenimentele ce ar putea influența buna desfășurare a aventurii, cum ar fi: inundații majore, dezastre naturale sau evenimente majore care îl determină pe Organizator să anuleze aventura programată.

 

Echipamente disponibile gratuit pentru turiști:

- biciclete de asfalt;

- biciclete MTB (off-road);

- biciclete cu cărucior pentru copii sub 4 ani;

- biciclete pentru copii mai mari de 4 ani;

- biciclete pentru persoane cu dizabilități (hand-cycle și biciclete cu cărucioare speciale);

- echipamente de siguranță și tehnice pentru repararea bicicletelor.

OBS.: Echipamentele sunt achiziționate în cadrul proiectului „Danube on 2 Wheels”, motiv pentru care nu pot fi înmânate turiștilor decât EXCLUSIV în cadrul aventurilor organizate de beneficiarii proiectului prin pachetul turistic dezvoltat – Cycling Adventure in CBC area.

Echipamentele vor fi predate în ziua și la ora specificate de Organizator. Participanții își asumă responsabilitatea cu privire la echipamentele primite în aventură, pierderea/ deteriorarea oricăruia dintre echipamente conducând automat la achitarea contravalorii acestuia/achiziționarea unuia identic/cu aceleași specificații tehnice cu cel pierdut/deteriorat.

 

CONTACT

Pentru detalii despre pachetul turistic, echipamentul disponibil și alte informații privind proiectul „Danube on 2 Wheels”, vă rugăm să ne contactați la:

Tel.: +359 88 815 2905 (Stanislav Sashev Stoichkov)

E-mail: sport_kayak@abv.bg (Asociația „Sport for you and me – Sports Club Canoeing” - responsabil Centru Turistic)

Adresă Centru Turistic „Danube on 2 Wheels”: Belogradchik, 31 P. Yavorov (în incinta Sălii sportive Belogradchik), Vidin, Bulgaria

UE RO GOV INTERREG