Filmul de prezentare a proiectului „Danube on 2 Wheels”

„Danube on 2 Wheels” - Ciclism de aventură pentru pasionații de sport în inima naturii

Vă invităm într-o aventură pe două roți să explorați țărmul de-a lungul Dunării, pentru a descoperi bogăția naturală și culturală a zonei transfrontaliere!

Traseele cicloturistice de-a lungul Dunării vă așteaptă!
Excursii de aventură cu MTB-uri pe teren accidentat, cursiere pe asfalt și excursii de agrement cu biciclete pentru începători, avansați, familii și de asemenea pentru persoane cu dizabilități.

„Danube on 2 Wheels” este un proiect ce adună la începutul aventurii, bicicliști pasionați și iubitori de natură, pe 60 de trasee ciclistice identificate pe țărmurile românești și bulgare, de-a lungul fluviului Dunărea.

Proiectul transfrontalier înseamnă 60 de trasee de ciclism, peste 3.600 km trasee on-road și off-road de-a lungul Dunării, atât pe țărmurile românești, cât și pe cele din Bulgaria, pentru începători și profesioniști.

Traseele turistice identificate reprezintă o modalitate ideală de a explora zona transfrontalieră româno-bulgară și de a admira peisaje naturale caracteristice zonelor umede, unde trăiesc sute de specii de păsări rare pe țărmurile celor două țări vecine.

 

UE RO GOV INTERREG